Производи

PowerCleaning Professional е програма на средства за хигиена по НАССР стандарите која наоѓа примена во сите производствени индустрии (млекари, месари, кланици, пекари, машинска индустирја и сл.) За сите средства вршиме обука за користење на истите и добивате сертификат за помината обука. Ви нудиме и апарати за полесно користење на средствата како пеномати, машини за чистење, крпи, ракавици и сл.  За да ве увериме какви средства нудиме ви стоиме на располагање да ви извршиме кратка презентација на лице место во Вашата компанија.

Средства за дезинфекција

Исчистете и дезинфицирајте во еден лесен чекор со технологијата за дезинфекција 

Средства за чистење

Одржувањето на вашето здравје и безбедност е едноставно со овие производи.

Професионални средства за чистење

Професионални средства за чистење за да ви помогнат да расте вашиот бизнис

Помошни средства

За PowerCleaning

PowerCleaning Professional е нова програма на средства за професионална хигиена наменета за прехрамбени, месни, производствени индустии каде хигиената треба да биде на исклучително високо ниво. Програмата PowerCleaning Professional е со сите сертификати на НАССР и одобрена од сите институции во Р. Македонија, Р. Хрватска, Аврстрија и Германија. Нудиме комплетно решение за одржувањето на хигиена во вашите кампании и вршиме обука за вашите вработени со издаден сертификат за познавање на средствата. Во нашата програма имаме средства за одмастување, дезинфекција, полирање на секаков вид површини, машини како и Автошампон за наменет за вашите автомобили, камиони и секаков вид на транспортни возила. Доколку хигиената ви е на прво место закажете си професионална презентација како би се увериле во квалитетот на нашите средства.

Референтна листа